Добре дошли в един от най-красивите градове в Азия - Банкок! Тази екскурзия тайланд ще ви отведе на незабравимо пътуване из богатата култура и история на Тайланд. От красивите храмове до изисканата кухня, Банкок ще ви остави дъхless.
kiwi.com

Един от първите храмове, които ще посетите, е Храмът на Златното Буда. Тази изумителна среща с над 5,5 тона чисто злато ви оставя с безкрайно възхищение. След това може да се отправите към Двореца на Чудесата, който е пример за изтънчена тайландска архитектура и феноменални селски градини.


Флотила Плаващи пазари е следващата спирка на вашето пътуване, където можете да се насладите на цветовете и миризмата на свежият плод и забележителните предмети, които тайландсите търговци предлагат от своите лодки.


Ако сте любители на музеите, не пропускайте Музея на Аюттая, където можете да се научите за древните цивилизации на Тайланд, или Музея на Чоколада, където може да се насладите на вкусните произведения на изкуството от шоколад.


Банкок предлага множество изискани ресторанти и базари, където може да се насладите на местната кухня и какво да донесем от тайланд пазарувате уникални сувенири. И не забравяйте какво да донесем от тайланд се насладите на порно тайландския масаж, който ще релаксира тялото и ума ви.


Тази екскурзия до Банкок е изцяло организирана, с включени настаняване, обяснения на английски език и транспорт от и до местата за посещение. Гарантираме ви, че ще създадем незабравими спомени от вашия престой в Банкок!


Запишете се днес и се откажете от стреса на ежедневието, като си осигурите едно пътуване до Банкок, което няма да забравите!

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)